top of page

Samen op ontdekkingsreis

Als jullie overwegen om mij als weddingplanner in te schakelen, gaan we natuurlijk eerst kennismaken. Het gevoel moet goed zijn, zowel bij jullie als bij mij. We gaan samen op avontuur en dat doe je alleen als het klikt, toch?! Gaan we deze samenwerking aan, dan inventariseren we wat jullie verwachtingen zijn en bepalen we hoe we de organisatie van jullie bruiloft aanvliegen. 

Mijn werkwijze
Bruid en bruidegom in boho stijl zitten op de bumper aan de voorkant van een volkswagen busje tijdens bruiloft
2 paar voeten op een pad waar Passion led us here op staat

Trouwen doe je niet dagelijks. Het is nieuw, spannend, emotioneel en naast jullie eigen verwachtingen zijn er nog de verwachtingen van mensen om jullie heen. Het is ook nog eens best veel werk.

 

​Mijn doel is uiteraard om samen met jullie een prachtige bruiloft neer te zetten waar jullie en je gasten nog jaren over napraten. Een dag die bij jullie past, die verrast en waar jullie je helemaal top bij voelen. Maar daarnaast zorg ik ervoor dat de organisatie van jullie legendarische bruiloft ook een supertoffe ervaring wordt. Gemiddeld neemt de organisatie tussen een half jaar en een jaar in beslag. Dus laten we die periode ook memorabel maken.

Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding kijkt lachend op bij het inkijken van boeken voor bruiloftsconcept
Verwachtingen

Als we dit avontuur samen aangaan, dan zie ik ons als een team. En zoals bij elk team kijk je waar ieders kracht ligt. Daar beginnen we dus mee. Waar ben ik van toegevoegde waarde voor jullie en wat doen jullie liever zelf? Ik ga hierbij uit van een aantal fasen in de organisatie van jullie bruiloft:

  1. Conceptfase

  2. Planning

  3. Ceremoniemeesterschap

 

Daarnaast bespreken we wat we van elkaar verwachten en welke contactfrequentie we hanteren. Met die informatie maak ik een inschatting van het aantal uren dat ik nodig heb en stel ik een offerte op. Na akkoord op de offerte gaan we er een feestje van maken!

Laten we kennismaken!

Wil je persoonlijk met me kennismaken?
Neem contact met me op, dan plannen we een afspraak in.

bottom of page