top of page

Betrokken, eerlijk en anders

Ik ben Marie-Rosanne van Rietschoten, de weddingplanner achter The Legendary Wedding. Ik ben een ontzettende regelaar tot in de details en supercreatief in concepten. Het liefste bedenk ik iets nieuws, iets wat anderen nog niet doen. Ik ben zelf heel open en eerlijk en ik vind het te gek als anderen dat ook naar mij kunnen zijn. Daarom vind ik dit vak ook zo leuk. Het draait om emoties, kwetsbaarheid en laten zien wie je bent en waar je voor staat.

Over mij
Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding neemt draaiboek van de bruiloft door met een de styliste
Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding kijkt in camera zittend op een bank

Met een diploma Leisure Management met afstudeerrichting Evenementen op zak, is een carrière als weddingplannen misschien heel logisch. Toch had ik eerst wat omzwervingen nodig. Jarenlang heb ik gewerkt in de marketing & communicatie. Langzaamaan klom ik op en deed ik mooie ervaringen op. Ik had het naar mijn zin, maar er knaagde altijd iets.

In mijn vrije tijd was ik degene die de feestje initieerde. Oud & nieuw feestjes, themafeestjes voor mijn sportvereniging. Later stond ik altijd vooraan om de vrijgezellenfeestjes, babyshowers en kinderpartijtjes te organiseren. Ik kreeg daar echt energie van en was er goed in. Het zo origineel en persoonlijk mogelijk maken, daar ging ik voor. En met succes!

Uiteindelijk realiseerde ik me dat hetgeen waar ik ooit mee was begonnen, gewoon ook het beste bij me past; evenementen organiseren. Maar dan geen grootschalige evenementen waarbij ik de klant niet ken, maar persoonlijke evenementen. Daar ligt mijn hart.

Eigenaardigheden

Iedereen heeft wat eigenaardigheden. Ik ook. Je kan ze maar beter van te voren weten:

  • Ik ben een geweldige zangeres... als ik in de auto zit.... alleen.

  • Ik heb de neiging per definitie niet te doen, wat iedereen doet. 

  • Paardenfilmpjes zijn een enorme afleiding voor mij als ik op instagram wat probeer te posten.

  • Soms zet ik iets op een actielijst om het af te kunnen vinken.

 

Ik vind mezelf altijd heel normaal, maar stiekem is deze lijst wel iets langer denk ik. Wil je eens met mij kennismaken? Neem dan gerust contact op. Dan kan je wellicht nog wat meer eigenaardigheden spotten.

Liefs, Marie-Rosanne

Mijn achtergrond
Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding leunt o schouder van haar echtgenoot Gideon van Rietschoten
Een klein beetje privé

Ik ben getrouwd met Gideon. Samen hebben we 2 kinderen, Aram en Thirza. Ik vind het heerlijk om samen op pad te gaan. Het hoeft niet spannend te zijn, maar ik hou er wel van om wat te doen; wandelen, museumbezoek, filmavond, whatever. Rondhangen zonder plan vind ik vreselijk. Verder hou ik ontzettend van lekker eten (én snoepen). Koken laat ik aan Gideon over of aan een professionele kok. Uit eten gaan en borrelen is dus ook favoriet. Iets wat ik dan ook graag met vrienden doe. Uren kletsen met wat lekkers erbij. Heerlijk!

Laten we kennismaken!

Wil je persoonlijk met me kennismaken?
Neem contact met me op, dan plannen we direct een afspraak in.

bottom of page