top of page
Open navigatie

Van aanzoek tot afterparty

Mijn diensten kunnen we volledig afstemmen op jullie wensen. Ik kan jullie van A tot Z begeleiden of alleen bij een specifieke fase.

Mijn diensten

Hebben jullie een druk leven en willen jullie op een prettige ontspannen manier jullie bruiloft tot in de puntjes hebben geregeld, dan kan ik jullie ondersteunen van A tot Z. Dat houdt in de conceptontwikkeling tot en met het ceremoniemeesterschap. Heb je meer behoefte aan ondersteuning in een specifieke fase bijvoorbeeld, dan kan dat ook.

Conceptontwikkeling
Weddingplannning van A tot Z

Heb je nog geen idee hoe je bruiloft eruit moet zien, wil je een leuk verrassend thema? Of verschillen jullie van mening? In deze fase besteden we eerst aandacht aan de sfeer die jullie willen creëren op jullie bruiloft. Waar voelen jullie je het prettigst bij? Gezellig, chique, uitbundig,  ingetogen, vrolijk en grappig of überromantisch of een combinatie?

Planning

Als het concept gekozen is, gaan we op zoek naar partijen die het tot werkelijkheid kunnen brengen. Ik doe voorstellen voor leveranciers, benader ze en vraag offertes en voorwaarden voor jullie op. Uiteraard houden we hierbij het budget in de gaten. Om goed te kunnen kiezen is er natuurlijk ook wel eens een bezoekje nodig, bijvoorbeeld om de locatie te bekijken en taart en het diner te proeven. Uiteraard maken we daar iets gezelligs van.

Ceremoniemeesterschap

Als de dag nadert, moeten we ervoor zorgen dat iedereen goed op de hoogte is van de afspraken. Ik stel daarom een draaiboek op en ik loop met alle leveranciers nog eens alles door en zet de puntje op de i. Terwijl jullie vooral schoenen inlopen en verder gewoon heerlijk ontspannen.

Op de grote dag hoeven jullie alleen maar te genieten. Ik zorg er met alle leveranciers voor dat alles op rolletjes loopt. Ik ben aanspreekpunt voor de leveranciers en de gasten. Ik controleer of alles volgens afspraak word geleverd en grijp in en los op waar nodig. Uiteraard bespreken we van te voren wat jullie precieze verwachtingen zijn voor die dag.

Van aanzoek tot vow renewal

Wil je niet alleen een legendarisch bruiloft maar ook een onvergetelijk aanzoek doen? Ook daar kan ik je natuurlijk bij helpen. Wil je niet echt trouwen, maar een fijne ceremoniële dag met je lief en je naasten om jullie liefde te vieren? Of willen jullie je geloften hernieuwen? Wat het ook is, ik begeleid en ondersteun jullie met alle liefde.

Ik hou de planning in de gaten, attendeer jullie erop als jullie nog zaken moeten regelen of ergens over na moeten gaan denken. We spreken een vaste frequentie af waarop we met elkaar alle zaken doornemen die nog lopend zijn. Nou zijn actielijstjes nooit heel erg leuk (alhoewel ik echt gek ben op afvinken, maar dat is mijn tik 😊) maar ook die momenten maken we gezellig.

We bespreken bijvoorbeeld ook welk onderdeel van de bruiloft voor jullie het allerbelangrijkst is en waar jullie niet zoveel om geven. Door met elkaar in gesprek te gaan, krijgen we een goed beeld van wat jullie ideale bruiloft is en creëren we samen jullie unieke concept.

Laten we kennismaken!

Wil je persoonlijk met me kennismaken?
Neem contact met me op, dan plannen we direct een afspraak in.

bottom of page