top of page

Van aanzoek tot afterparty

Kunnen jullie zelf je bruiloft organiseren? Jazeker. Maar wil je van jullie bruiloft een bijzondere en verrassende ervaring maken die 100% bij jullie past? En wil je zowel de voorbereiding als de dag(en) zelf stressvrij doorkomen? Absoluut! Hoe je de liefde ook wilt vieren, ik ondersteun en begeleid jullie waar jullie dat nodig hebben. Van aanzoek tot after party!

Mijn diensten

Ik  ondersteun jullie tot in detail en van de eerste wilde ideeën tot en met de spetterende afsluiting van jullie bruiloft. De garantie voor een leuke, stressvrije periode waarin jullie bruiloft zicht ontpopt tot de ervaring van je dromen.

The Legendary Wedding is uniek door te starten met het vormgeven van jullie legendarische bruiloftsconcept. Daarna gaan we over tot het planning & coördineren om jullie concept tot werkelijkheid te brengen. Tijdens jullie speciale dag(en) ben ik  jullie ceremoniemeester, zodat alles soepel verloopt.

Real Wedding Bruidpaar loopt door gangpad na ceremonie handen vast boven het hoofd
Persoonlijk bruiloftsconcept
Full service,  van A tot Z
Bruid en bruidegom met masker tijdens feestavond op bruiloft
Lichtletters met de tekst Marry Me voor een huwelijks aanzoek

Droom je van een unieke en bijzondere bruiloft?  Eentje waar nog lang over nagepraat wordt? Die verrassend is, tot in elk detail klopt en jullie als stel reflecteert? Wil je iets anders dan wat iedereen al doet? Ik haal jullie diepste wensen en ideeën naar boven en samen creëren we een unieke beleving van jullie liefde met een uniek thema waar jullie naam op staat.

Planning & Coördinatie

Jullie zijn er al helemaal uit wat jullie droombruiloft is. Maar jullie hebben een druk leven en willen alles op een prettige ontspannen manier en tot in de puntjes geregeld hebben. The Legendary Wedding ondersteunt met alle liefde bij de planning en coördinatie van jullie bruiloft. Ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt en jullie stressvrij kunnen genieten van de verlovingsperiode.

Ceremoniemeesterschap

De bruiloft nadert en de gezonde spanning steekt de kop op. Hoe fijn is het dan als je weet dat iemand nogmaals checkt bij iedereen of alles duidelijk is?! Met het draaiboek bij de hand, loop ik alles met de leveranciers door en zet de puntjes op de i. Terwijl jullie vooral schoenen inlopen en ontspannen.


Op de grote dag hoeven jullie nergens aan te denken. Achter de schermen zorg ik er samen met de leveranciers voor dat alles volgens plan verloopt en iedereen goed verzorgd wordt. Jullie vrienden en familie kunnen ook lekker genieten zonder zorgen.

Van aanzoek tot vow renewal

Wil je niet alleen een legendarisch bruiloft maar ook een onvergetelijk aanzoek doen? Ook daar kan ik je natuurlijk bij helpen. Wil je niet echt trouwen, maar een fijne ceremoniële dag met je lief en je naasten om jullie liefde te vieren? Of willen jullie je geloften hernieuwen? Wat het ook is, ik begeleid en ondersteun jullie met alle liefde.

Close up van een sweet table met cakesicles met blauwe en gouden veren en gouden bonbons op jaren 20 bruiloft
Close up van bruid in moderne jaren 20 trouwjurk met parels met de uitnodiging voor de 20's bruiloft
Bruidegom leunt tegen een tram uit de jaren 20 wachtend op zijn bruid voor de first look op 20's bruiloft

Met jullie fantastische concept als leidraad brengen we jullie bruiloft tot werkelijkheid. Tijdens onze frequente meetings bespreken we de voortgang, doe ik voorstellen en attendeer ik jullie op zaken die moeten worden besloten of gedaan. Hierbij hou ik het budget en de planning voor jullie in de gaten, zodat alles soepel verloopt en jullie stressvrij kunnen genieten van de verlovingsperiode.

 

Budget
Niet het leukste onderwerp, maar wel belangrijk. Samen bekijken we jullie budget. We kijken of het realistisch is en naar wat jullie belangrijk vinden. Waar kan je prima op besparen en waar wil je helemaal los kunnen gaan. Dit hangt helemaal samen met het concept. Geen zin in cijfertjes en Excels? Ik kan ook het budget voor jullie bewaken.

Planning
Ik maak voor jullie een planning en houdt deze voor ons allemaal bij. De organisatie van jullie bruiloft moet voor jullie vooral leuk en memorabel zijn. We verdelen de werkzaamheden daarom volledig naar jullie wens. Jullie de fun en ik neem de rest voor mijn rekening.

 

Coördinatie
Ik ga voor jullie op zoek, zowel binnen als buiten mijn bestaande netwerk, naar leveranciers die jullie bruiloftsconcept tot leven kunnen brengen. Ik selecteer de besten voor de job, maar jullie zijn in control en kiezen zelf wie het beste bij jullie, het concept en het budget past.

Trouwringen en het bruidsboeket met geel en oranje bloemen liggen op een platenspeler
Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding doet inspiratie op voor een bruiloftsconcept
Bruid met kanten jurk zet een bruine hoed met bloemen op

Om tot jullie unieke concept te komen organiseer ik een uitgebreide sessies waarin we met elkaar brainstormen. Ik begeleid dit proces, maar brainstorm zelf ook mee waar nodig. Door goed te luisteren en om me heen te kijken merk ik soms op, wat voor jullie zo gewoon is dat het niet opvalt. Ik werp regelmatig ideeën op. Soms omdat ik denk dat het echt goed aansluit. Soms als stof tot nadenken en om uit te nodigen om out of the box te denken. Oprecht een superleuke fase bij de organisatie van je bruiloft, maar zeker ook heel waardevol.

Aan het einde van de dag proberen we de rode draad te vinden en bepalen jullie wat de beste ideeën zijn. Ik verwerk de uitkomst tot een bruiloftsconcept inclusief moodboard. Dit concept is een supergoede leidraad bij de daadwerkelijke organisatie van de bruiloft en helpt bij het vinden en aansturen van leveranciers.

Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding schiet in de lach bij het doornemen van het draaiboek van een jaren 20 bruiloft
Weddingplanner Marie-Rosanne van Rietschoten van The Legendary Wedding doet de bandjes van de bruidsjurk goed

Laten we kennismaken!

Wil je persoonlijk met me kennismaken?
Neem contact met me op, dan plannen we direct een afspraak in.

bottom of page