top of page

Een Roaring 20’s bruiloft op het station!

Ben je enkele decennia te laat geboren en zou je er alles voor over hebben om te trouwen in het roaring 20’s tijdperk? Dan is deze Gatsby style shoot speciaal voor jou!Bekijk hier de videoIn de jaren 20 van de vorige eeuw draaide het bij de elite om plezier maken. Er vloeide champagne, de feesten waren bruisend, er werd veel gedanst en (stiekem) gedronken. De mode was heerlijk uitgesproken en extravagant. De uitgesproken stijl van die tijd zorgt ervoor dat het een favoriet thema is voor bruiloften.


Deze styled shoot heeft dan ook het fantastische thema: Roaring 20’s Modern Style! Een bruiloft waar Jay Gatsby verliefd op zou worden! Voeg daar de romantiek van een treinstation uit die tijd aan toe, en je hebt de magie van een bruiloft uit een vervlogen tijdperk te pakken. Pak je (vintage) koffers! We horen de conducteur roepen, “Iedereen instappen!”
“We wilden laten zien hoe je een eigen draai kan geven aan een historisch thema door op een moderne manier gebruik te maken van de stijlelementen van de betreffende periode."“We wilden laten zien hoe je een eigen draai kan geven aan een historisch thema door op een moderne manier gebruik te maken van de stijlelementen van de betreffende periode. We hebben dat gedaan door het kleurenpalet iets aan te passen. Traditioneel zijn de kleuren van de jaren 20 bruin, goud, zwart en wit. Om het warmer en zachter te maken hebben we het zwart vervangen door donkerblauw en het palet aangevuld met roze. De specifieke jaren 20 materialen, zoals parels, veren, goud en facet geslepen glas hebben we gecombineerd met moderne materialen. Dit alles is terug te zien in zowel de styling, het bloemwerk als het prachtige drukwerk. De bruidstaart en de sweets zijn volledig afgestemd op het drukwerk zodat het één geheel vormt.”

“De jurk is de perfecte combinatie tussen modern en de jaren 20. Ze heeft een moderne, sexy snit maar door de geometrische vormen gelegd met een enorme hoeveelheid parels refereert ze duidelijk aan de roaring 20’s. De hoofdband, de naar achter gedragen ketting en de losse fingerwaves in het haar van de bruid geven het nog iets meer de 20’s look. Het pak van de bruidegom is modern qua vorm, maar de rijke stof, de bijna goudkleurige stropdas en het prachtige zakhorloge maken het volledig in stijl.”

“Plaats dit alles in een locatie die van zichzelf al een geweldige jaren 20 sfeer uitademt en je hebt een stijlvolle, moderne bruiloft met de prachtige stijlelementen van de roaring 20’s.”

LEVERANCIERS


Comments


bottom of page