top of page

Bruiloft Coen & Liset

Coen & Liset waren enthousiast begonnen met het plannen van hun bruiloft. Maar het c-virus kwam er steeds weer tussen. Toen de maatregelen werden losgelaten, was de bruiloft opeens wel heel dichtbij. Ze waren op een gegeven moment gestopt met zaken regelen, want het leek toch nooit te gaan gebeuren. En inmiddels was het leuke er ook wel een beetje vanaf. Daarom vroegen ze mij om hulp, want er moest nog aardig wat geregeld worden, terwijl de datum rap in zicht kwam.Het concept

Coen & Liset houden van het goede leven. Geen opsmuk, maar gewoon genieten. Ze kozen daarom voor een redelijke minimalistische styling. Wel moest de bruiloft kleurrijk zijn, wat onder andere terug te zien is in het pak van Coen en de helder gekleurde bloemen.


Goed eten en drinken vonden ze heel erg belangrijk. Zelf meegebrachte (en uiteraard de beste) champagne was daarom de hoofddrank. En er moest ook ruim de tijd zijn om te genieten van al het lekkers. Ze namen dan ook een hele avond de tijd voor het diner en kozen er daarom voor een aparte avond te reserveren voor het feest.

Daarnaast moest er plezier gemaakt worden en veel gelachen worden. Dit hebben we doorgevoerd in de details, zoals de bijzondere voering van het pak van de bruidegom en de vaders van de bruid. En in de anti-kater pakketjes met o.a. Klok bier en paracetamol. Maar ook in het feit dat er ruimte is gemaakt om het bruidspaar eens flink te roasten. Vrienden en familie is duidelijk gemaakt dat het zeer op prijs werd gesteld om te speechen of iets anders leuks te organiseren tijdens het diner. En daar hebben ze optimaal gebruik van gemaakt kan ik je vertellen.

Voor de rest hadden ze wat specifieke zaken waar ze heel duidelijk in waren, maar echt anders dan je doorgaans ziet. Zo wilden ze bijvoorbeeld geen bruidstaart maar een croquembouche en wilden ze gewoon een broodje camembert als hapje bij receptie. Dit is namelijk hun eigen favoriet als ze op vakantie zijn en samen ergens neerstrijken.Planning

Alhoewel er eerder al keuzes gemaakt waren, moesten veel zaken op het laatste moment aangepast, waaronder de locaties. Dat vroeg echt wel wat flexibiliteit van Coen & Liset. En ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er niet van wakker heb gelegen.


Maar uiteindelijk is het gelukt om ondanks de wijzigingen toch een bruiloft te organiseren die bij hen past en waar zij van droomden. De champagne vloeide rijkelijk, er werd gelachen (en hard ook) en er werd genoten. De liefde was intens voelbaar op deze kleurrijke bruiloft. Wat wil je nog meer?!
Review:

“Jij bent onze legendary held. Je hebt onze bruiloft echt mogelijk gemaakt, ons er weer van laten genieten. Je hebt al onze klaagzangen bestreden met eindeloze energie, ideeën en motivatie. De eindeloze emails, telefoontjes, whatsappies, gesprekken en lijstjes hebben van het legendary concept een echte prachtige bruiloft gemaakt. Nogmaals dank voor het redden van onze bruiloft." Jouw Legendary Bruidspaar Coen & Liset


Comments


bottom of page